Sponsorer

Conexio

Få skræddersyet jeres egen software! Professionel softwareudvikling med personlig service til en fair pris.


Vest tryk

VEST TRYK tilbyder online-løsninger der gør det lettere at være tryksagskøber.


Moldow A/S

Moldow er en af de førende internationale leverandører inden for de tre forretningsområder: maleanlæg, filtersystemer og industriventilatorer.


Pro Automatic

Pro-Automatic er en moderne eltavleproducent, der fremstiller fremtidens eltavler. Firmaet producerer alle former for tavler – fra små gruppetavler til store fordelingstavler på flere tusinde ampere.


POULSEN ApS

Al udvikling i organisationer og virksomheder sker ved interaktion mellem mennesker. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at skabe det rette forum for kommunikation og sparring. Dette er grundlaget for at medvirke til både at matche nøglepersoner med virksomhedernes strategiske behov, ved nyansættelser samt udvikle enkeltpersoner, teams og ledelser i organisationerne.


BENNY J. PEDERSEN, HOLSTED ApS

Virksomheden Benny J. Pedersen, Holsted er beliggende Fællesvirke 1 i Holsted. Kontakt virksomheden pr. telefon på tlf. 75393554. Virksomheden beskæftiger sig primært med tømrer- og bygningssnedkervirksomhed.


Schrøder A/S

Schrøder A/S er en privatejet el-installationsforretning, der beskæftiger ca. 40 engagerede medarbejdere fordelt inden for industri, projekter, private, landbrug, sikring og kommunikation samt salg og service af hårde hvidevarer.


TL EL Teknik ApS

I TL EL Teknik gør vi det til en dyd at blive dit foretrukne el firma i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Vores lokalt forankrede, miljøbevidste og professionelle el firma beskæftiger en autoriseret el installatør, en erfaren elektriker og en talentfuld lærling. Vi har mange års erfaring og specialisering inden for landbrug, industri, tele- og datainstallationer, samt alverdens opgaver i privat regi i vores el firma. Vores el installatør udfører blandt andet opgaver inden for: •Belysning •Solceller •Energioptimering •El service •El installationer


Agri Team/HC Hansen

Agriteam Brørup Ejendomsmægler-firmaet ApS v/ H.C. Hansen og Lise Lotte Lund er et frit og uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Vi spænder bredt i udbud af ejendomme, idet vi arbejder med både landbrugs- og erhvervsejendomme samt boliger.


DanWest

Sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord


Fiat i Brørup & Rødding, v/Henning Jensen

Din lokale Fiat forhandler i Brørup siden 1946 og i Rødding siden 1965


FL Biler, Holsted

FL Biler er dit lokale værksted i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Hos FL Biler kan vi klare alt fra reparationer og serviceeftersyn til dæk og bilpleje.


Hansen & Bay Byg A/S

Hansen og Bay Byg A/S er et professionel tømrer-, snedker-, murer-, og kloakfirma, beliggende i Ølgod og Holsted. Vores 20 medarbejdere har viden og erfaring til at levere effektive løsninger indenfor vores mange faggrupper. Vi arbejder ofte som totalentreprise og er certificerede som Velfac Vinduesmester og NIBRA-Mester, så du kan altid regne med god, faglig og ærlig rådgivning når du vælger et samarbejde med Hansen & Bay Byg A/S. Bliv ringet op og fået godt tilbud Hansen & Bay Byg A/S er medlem af Dansk Byggeri, som sikrer at alt vores arbejde er omfattet af Byg Garantiordningen.


Holsted Autohandel

Holsted Autohandel er et lokalt værksted i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Holsted Autohandel ejes og drives af Erik, der også er mekaniker på værkstedet. Hos Holsted Autohandel får du en god, personlig service og du taler direkte med den mekaniker, der har repareret eller serviceret din bil. Hos Holsted Autohandel arbejder vi professionelt og er løbende på efteruddannelse. Det betyder, at vi er opdateret med, hvad der sker i branchen og kan reparere selv helt nye biler. Vi udfører alle former for reparationer og service - også under fabriksgarantien. Du kan som kunde hos os, trygt stole på at få en god oplevelse. Kig ind næste gang din bil skal på værksted.


Holsted Revision

Vi er medlem af foreningen Danske Revisorer samt FSR Danske revisorer. Vort medlemskab af foreningerne indebærer at vi følger foreningens etiske og kvalitetsmæssige regler. Vores kundegrundlag er bredt sammensat på forskellige brancher. Vi samarbejder med en bred vifte af sparringspartnere i form af advokater, pengeinstitutter, realkreditinstitutter samt andre finansierings- og tilskudskilder.


Holsted VVS

Holsted VVS klarer alle former for VVS-arbejde, det være sig installationer af vand, sanitet, blikkenslagerarbejde, naturgas, jordvarme, stokerfyr osv. I butikken der fungerer som en miniudstilling finder du bl.a. udstillede armaturer, toiletter og diverse reservedele.


KK Partner, Brørup

KK Partner er din samarbejdspartner indenfor følgende områder: - Kabel TV – fælles antenneApple Service Provider - IT – netværk - AV og varsling - Apple service - KK Connection – trådløs - Info skærme


Schultz Automobiler Holsted ApS


Tandlægerne Laursen & Klintø

Hos Tandlægerne Laursen & Klintø møder du et veluddannet team bestående af 3 tandlæger, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter. Vi har en målsætning om, at vi ønsker at vores patienter har pæne sunde tænder hele livet........


Tømrer Jens "Tiger"


Værktøjsfabrikken PAW

Værktøjsfabriken PAW er en højteknologisk værktøjsfabrik med 27 års erfaring i konstruktion og værktøjsfremstilling. Vi råder over en top moderne maskinpark og det nyeste indenfor CAD-CAM anlæg.


Vores sponsorer

På denne side kan du se en liste over vores sponsorer. Skulle du have lyst til at blive sponsor, kan du kontakte os for mere information


【丰胸产品】大家都知道丰胸方法,酒酿蛋是从清朝民间传承下来的一道营养丰胸美食,历史悠久丰胸效果。酒酿蛋是客家哺乳期的妇女必备的一款催奶,下奶的营养美食,其产热量高丰胸酒酿蛋,富含碳水化合物、蛋白质、B族维生素、矿物质等粉嫩公主,这些都是人体不可缺少的营养成分。