Sponsorer

Dansk Eksport Emballage ApS

Dansk Eksport Emballage ApS ejes af Thommas Jensen. Thommas har arbejdet inden for emballage af træ i over 6 år, og valgte i 2009 at etablere egen virksomhed. Ordentligt håndværk, levering til tiden, fleksibilitet og hjælpsomhed er vores grundholdning. Vores specialkompetence er fremstilling af individuelt tilpassede trækasser, pallerammer, tætte kasser, tremmekasser, special rammer og andre typer transportemballager af træ. Se større udvalg af vores forskellige produkter, eller klik dig videre til vores produktoversigt og kontakt os med din forespørgsel.


VIN MED MERE.DK

VIN MED MERE .DK tilbyder et stort udvalg af rødvin, hvidvin, rosévin, mousserende vin, portvin, dessertvin og Champagne. VIN MED MERE .DK har mere end 1.500 forskellige vine, og har altid mere end 250.000 flasker god vin på lageret. Vi tilbyder lækre vin smagekasser i mange forskellige prisklasser. Vi tilbyder god vin fra vinproducenter i Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Australien, Sydafrika, Chile, USA, Portugal, Argentina, New Zealand. Så uanset om du er til god Bolgheri vin, Valpolicella vin, Piemonte vin, Apulien vin, Rioja vin, Jumilla vin, Rhône vin, Margaux vin, Bourgogne vin, Bordeaux vin eller noget helt andet så kan du finde vinen på VIN MED MERE .DK.


Conexio

Få skræddersyet jeres egen software! Professionel softwareudvikling med personlig service til en fair pris.


Vest tryk

VEST TRYK tilbyder online-løsninger der gør det lettere at være tryksagskøber.


Nature Energy

Nature Energy har etableret stort biogasanlæg i Holsted og producerer nu CO2-neutral biogas til naturgasnettet. Der er stor interesse omkring anlægget, som omdanner affald til klimavenlig gas. Faktisk producerer vi årligt grøn gas nok til at opvarme 8.000 boliger. Flere af de naturgasopvarmende husstande her i området har derfor også valgt at få deres gas og gasregning fra Nature Energy. Med fokus på gode partnerskaber – så som samarbejdet med de lokale landmænd, der dagligt leverer gylle til anlægget – ønsker Nature Energy også at være en naturlig del af foreningslivet i Holsted. Og har derfor valgt at støtte FSH Holsted (Føvling-Stenderup-Holsted). Nature Energy er for sæson 2017/2018 sponsor for U14 drengenes spillertøj samt har tidligere været sponsor på alle klubbens dragter med logo på ryggen.


Moldow A/S

Moldow er en af de førende internationale leverandører inden for de tre forretningsområder: maleanlæg, filtersystemer og industriventilatorer.


Pro Automatic

Pro-Automatic er en moderne eltavleproducent, der fremstiller fremtidens eltavler. Firmaet producerer alle former for tavler – fra små gruppetavler til store fordelingstavler på flere tusinde ampere.


POULSEN ApS

Al udvikling i organisationer og virksomheder sker ved interaktion mellem mennesker. Derfor ser vi det som vores fornemste opgave at skabe det rette forum for kommunikation og sparring. Dette er grundlaget for at medvirke til både at matche nøglepersoner med virksomhedernes strategiske behov, ved nyansættelser samt udvikle enkeltpersoner, teams og ledelser i organisationerne.


Saxo Privatbank

Saxo Privatbank er en bank på dine præmisser. Så vi har gjort det op med markedets normer og skabt en bank, som vi også selv ønsker at være kunde i, med nærvær, gennemsigtige priser og vilkår. Saxo Privatbank har et stort forspring, når det handler om investering og handelsværktøjer. Gennem Saxo Banks prisbelønnede investeringsplatform SaxoTraderGo får du adgang til en verden af investeringsmuligheder, uanset om du er nybegynder eller garvet investor. Herudover får du alle de andre ting, som du forventer dig af en bank inden for boligfinansiering, pensionsopsparing, forsikringer m.v. Det vil sige vi kommer hele vejen rundt om din privatøkonomi. Er du erhvervskunde, så tag en snak med os, vi ligger vægt på dine behov.


BENNY J. PEDERSEN, HOLSTED ApS

Virksomheden Benny J. Pedersen, Holsted er beliggende Fællesvirke 1 i Holsted. Kontakt virksomheden pr. telefon på tlf. 75393554. Virksomheden beskæftiger sig primært med tømrer- og bygningssnedkervirksomhed.


Schrøder A/S

Schrøder A/S er en privatejet el-installationsforretning, der beskæftiger ca. 40 engagerede medarbejdere fordelt inden for industri, projekter, private, landbrug, sikring og kommunikation samt salg og service af hårde hvidevarer.


Sydvestjysk Portindustri A/S

Sydvestjysk Portindustri A/S er leverings dygtige i en lang række forskellige type porte, til netop dit behov. Ring 75398727 eller skriv kent@svjportindustri.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller løsninger. Eller for et uforpligtende tilbud.


MuHeCo Handel A/S

Med over 30.000 varenumre er MuHeCo totalleverandør til håndværksbranchen og industrien inden for el- og håndværktøj, sikkerhedsudstyr, sikkerhedsfodtøj samt søm og skruer. Derudover leverer vi tape, Kema & Rocol sprayvarer, udsugningsslanger, plastfolie, spande og baljer ud fra en filosofi om, at vores kunder skal kunne få alt, hvad de behøver hos os. Af samme grund er vi også grossist for ITW/NKT


TL EL Teknik ApS

I TL EL Teknik gør vi det til en dyd at blive dit foretrukne el firma i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Vores lokalt forankrede, miljøbevidste og professionelle el firma beskæftiger en autoriseret el installatør, en erfaren elektriker og en talentfuld lærling. Vi har mange års erfaring og specialisering inden for landbrug, industri, tele- og datainstallationer, samt alverdens opgaver i privat regi i vores el firma. Vores el installatør udfører blandt andet opgaver inden for: •Belysning •Solceller •Energioptimering •El service •El installationer


SCAN-EL A/S

Har du brug for en elektriker? Er din vaskemaskine stået af, eller har du nogle mere krævende elektriske installationer, kan det blive nødvendigt med autoriseret ekspertise fra en elektriker. Vi har mange års erfaring som elektriker, og tilbyder derfor hjælp til alle typer af el-opgaver. SCAN-EL A/S opererer primært i områderne omkring Vejen, Holsted og Lunderskov. .


Agri Team/HC Hansen

Agriteam Brørup Ejendomsmægler-firmaet ApS v/ H.C. Hansen og Lise Lotte Lund er et frit og uafhængigt ejendomsmæglerfirma. Vi spænder bredt i udbud af ejendomme, idet vi arbejder med både landbrugs- og erhvervsejendomme samt boliger.


AutoMester, Go'on Holsted

Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister. Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen. Vi glæder os til at se dig!


DanWest

Sommerhuse ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord


Fiat i Brørup & Rødding, v/Henning Jensen

Din lokale Fiat forhandler i Brørup siden 1946 og i Rødding siden 1965


FL Biler, Holsted

FL Biler er dit lokale værksted i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Hos FL Biler kan vi klare alt fra reparationer og serviceeftersyn til dæk og bilpleje.


Holsted Autohandel

Holsted Autohandel er et lokalt værksted i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Holsted Autohandel ejes og drives af Erik, der også er mekaniker på værkstedet. Hos Holsted Autohandel får du en god, personlig service og du taler direkte med den mekaniker, der har repareret eller serviceret din bil. Hos Holsted Autohandel arbejder vi professionelt og er løbende på efteruddannelse. Det betyder, at vi er opdateret med, hvad der sker i branchen og kan reparere selv helt nye biler. Vi udfører alle former for reparationer og service - også under fabriksgarantien. Du kan som kunde hos os, trygt stole på at få en god oplevelse. Kig ind næste gang din bil skal på værksted.


Holsted Revision

Vi er medlem af foreningen Danske Revisorer samt FSR Danske revisorer. Vort medlemskab af foreningerne indebærer at vi følger foreningens etiske og kvalitetsmæssige regler. Vores kundegrundlag er bredt sammensat på forskellige brancher. Vi samarbejder med en bred vifte af sparringspartnere i form af advokater, pengeinstitutter, realkreditinstitutter samt andre finansierings- og tilskudskilder.


Holsted VVS

Holsted VVS klarer alle former for VVS-arbejde, det være sig installationer af vand, sanitet, blikkenslagerarbejde, naturgas, jordvarme, stokerfyr osv. I butikken der fungerer som en miniudstilling finder du bl.a. udstillede armaturer, toiletter og diverse reservedele.


KK Partner, Brørup

KK Partner er din samarbejdspartner indenfor følgende områder: - Kabel TV – fælles antenneApple Service Provider - IT – netværk - AV og varsling - Apple service - KK Connection – trådløs - Info skærme


Schultz Automobiler Holsted ApS


Susannes Zoneterapi og Massage

Jeg hedder Susanne Neuberg Ravn og arbejder med zoneterapi, massage, akupunktur og rådgivning omkring mad, helsekost og naturmedicin.


Tandlægerne Laursen & Klintø

Hos Tandlægerne Laursen & Klintø møder du et veluddannet team bestående af 3 tandlæger, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter. Vi har en målsætning om, at vi ønsker at vores patienter har pæne sunde tænder hele livet........


Tømrer Jens "Tiger"


Værktøjsfabrikken PAW

Værktøjsfabriken PAW er en højteknologisk værktøjsfabrik med 27 års erfaring i konstruktion og værktøjsfremstilling. Vi råder over en top moderne maskinpark og det nyeste indenfor CAD-CAM anlæg.


Dansk Entreprenørservice

Dansk Entreprenørservice ApS er et lille firma på nuværende tidspunkt med 17 ansatte. Vi lægger stor vægt på kvalitet, godt samarbejde mellem bygherre og entreprenør samt at løse opgaverne til bygherrens fulde tilfredshed. Vi sætter en ære i faglig stolthed og kvalitet til tiden. Vores mål er ikke at være blandt de største, men blandt de bedste indenfor vores branche. Dansk Entreprenørservice leverer kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser og vil altid give et seriøst og rimeligt tilbud. For yderligere informationer eller tilbud, er I altid meget velkommen til at ringe eller maile til os.


Vores sponsorer

På denne side kan du se en liste over vores sponsorer. Skulle du have lyst til at blive sponsor, kan du kontakte os for mere information