Sponsorer

Vest tryk

VEST TRYK tilbyder online-løsninger der gør det lettere at være tryksagskøber.


Moldow A/S

Moldow er en af de førende internationale leverandører inden for de tre forretningsområder: maleanlæg, filtersystemer og industriventilatorer.


Pro Automatic

Pro-Automatic er en moderne eltavleproducent, der fremstiller fremtidens eltavler. Firmaet producerer alle former for tavler – fra små gruppetavler til store fordelingstavler på flere tusinde ampere.


BENNY J. PEDERSEN, HOLSTED ApS

Virksomheden Benny J. Pedersen, Holsted er beliggende Fællesvirke 1 i Holsted. Kontakt virksomheden pr. telefon på tlf. 75393554. Virksomheden beskæftiger sig primært med tømrer- og bygningssnedkervirksomhed.


Schrøder A/S

Schrøder A/S er en privatejet el-installationsforretning, der beskæftiger ca. 40 engagerede medarbejdere fordelt inden for industri, projekter, private, landbrug, sikring og kommunikation samt salg og service af hårde hvidevarer.


Sydvestjysk Portindustri A/S

Sydvestjysk Portindustri A/S er leverings dygtige i en lang række forskellige type porte, til netop dit behov. Ring 75398727 eller skriv kent@svjportindustri.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller løsninger. Eller for et uforpligtende tilbud.


TL EL Teknik ApS

I TL EL Teknik gør vi det til en dyd at blive dit foretrukne el firma i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Vores lokalt forankrede, miljøbevidste og professionelle el firma beskæftiger en autoriseret el installatør, en erfaren elektriker og en talentfuld lærling. Vi har mange års erfaring og specialisering inden for landbrug, industri, tele- og datainstallationer, samt alverdens opgaver i privat regi i vores el firma. Vores el installatør udfører blandt andet opgaver inden for: •Belysning •Solceller •Energioptimering •El service •El installationer


Skovgård Biler

Vi er et autoværksted, der ligger i Holsted tæt på motorvejen ved afkørsel 70. Som kunde hos Skovgårdbiler er du sikker på høj kvalitet, til en god pris. Vores primære fokus er kundeservice og et godt håndværk. Hos os er det kunden der er i centrum. Vi reparerer og servicerer din bil uanset bilmærke og årgang. Du bevarer altid fabriksgarantien og stempel i servicebogen. Ved alle former for værkstedsarbejde er der mulighed for lånebil. Mange års erfaring. Ingen reparation uden kundens accept, ja her bliver kunden altid kontaktet inden reparationen udføres.


AutoMester, Go'on Holsted

Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister. Vi er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen. De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen. Vi glæder os til at se dig!


Fiat i Brørup & Rødding, v/Henning Jensen

Din lokale Fiat forhandler i Brørup siden 1946 og i Rødding siden 1965


FL Biler, Holsted

FL Biler er dit lokale værksted i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Hos FL Biler kan vi klare alt fra reparationer og serviceeftersyn til dæk og bilpleje.


Holsted Autohandel

Holsted Autohandel er et lokalt værksted i Holsted mellem Esbjerg og Kolding. Holsted Autohandel ejes og drives af Erik, der også er mekaniker på værkstedet. Hos Holsted Autohandel får du en god, personlig service og du taler direkte med den mekaniker, der har repareret eller serviceret din bil. Hos Holsted Autohandel arbejder vi professionelt og er løbende på efteruddannelse. Det betyder, at vi er opdateret med, hvad der sker i branchen og kan reparere selv helt nye biler. Vi udfører alle former for reparationer og service - også under fabriksgarantien. Du kan som kunde hos os, trygt stole på at få en god oplevelse. Kig ind næste gang din bil skal på værksted.


Holsted Revision

Vi er medlem af foreningen Danske Revisorer samt FSR Danske revisorer. Vort medlemskab af foreningerne indebærer at vi følger foreningens etiske og kvalitetsmæssige regler. Vores kundegrundlag er bredt sammensat på forskellige brancher. Vi samarbejder med en bred vifte af sparringspartnere i form af advokater, pengeinstitutter, realkreditinstitutter samt andre finansierings- og tilskudskilder.


Holsted VVS

Holsted VVS klarer alle former for VVS-arbejde, det være sig installationer af vand, sanitet, blikkenslagerarbejde, naturgas, jordvarme, stokerfyr osv. I butikken der fungerer som en miniudstilling finder du bl.a. udstillede armaturer, toiletter og diverse reservedele.


Tandlægerne i Holsted

Hos Tandlægerne i Holsted møder du et veluddannet team bestående af 3 tandlæger, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter. Vi har en målsætning om, at vi ønsker at vores patienter har pæne sunde tænder hele livet. Vi lægger vægt på information, dialog, tillid og tryghed.


Tømrer Jens "Tiger"


Værktøjsfabrikken PAW

Værktøjsfabriken PAW er en højteknologisk værktøjsfabrik med 27 års erfaring i konstruktion og værktøjsfremstilling. Vi råder over en top moderne maskinpark og det nyeste indenfor CAD-CAM anlæg.


KTN Biler

Professionelt serviceværksted - Med den nye EU-lov, der blev indført pr. 1. januar 2003 , kan man frit vælge værksted til at foretage serviceeftersyn - også inden for garantiperioden. Bilejerne er således ikke længere forpligtet til at få foretaget service på det autoriserede værksted for at opretholde nyvognsgarantien. Som værksted, tilbyder vi professionel udførelse af alle former for service og reparationer på både nye og brugte biler. For at yde vores kunder den bedste service, er vores værksted udstyret med de bedste og mest moderne maskiner og instrumenter, ligesom vores medarbejdere løbende uddannes og trænes i nye teknologier. Velkommen hos KTN Biler v/Knud Callesen


Vores sponsorer

På denne side kan du se en liste over vores sponsorer. Skulle du have lyst til at blive sponsor, kan du kontakte os for mere information


【丰胸产品】大家都知道丰胸方法,酒酿蛋是从清朝民间传承下来的一道营养丰胸美食,历史悠久丰胸效果。酒酿蛋是客家哺乳期的妇女必备的一款催奶,下奶的营养美食,其产热量高丰胸酒酿蛋,富含碳水化合物、蛋白质、B族维生素、矿物质等粉嫩公主,这些都是人体不可缺少的营养成分。